Om oss

Grundaren av Zimm Audio är Rickard Wetteholm, en sann ljudentusiast med över tio års erfarenhet av att komponera ihop och montera billjud, både till sig själv och andra. Rickards specialitet är att förstå vad kunden behöver och att även tänka på hur ljudanläggningen kan komma att utvecklas med tiden. Rickard är även framgångsrik på tävlingsbanan och är ofta återkommande bland de topp 10 bästa resultaten i världen alla klasser han tävlar i.

Vi har för närvarande ingen fysisk butik för försäljning av produkter, utan koncentrerar oss på installation och konstruktion av lådor, dörrsidor osv. Vår installationsverkstad ligger på Torpavägen 92 i Varberg, där vi även har varuutlämning av förbeställda produkter. Närmsta "klassiska" billjudbutik från varberg är Ullared Digital i Ullared - en butik med stort lager och brett utbud, men som saknar möjligheter för installation och konstuktion av exempelvis baslådor.

Zimm Audio är idag ett enmansföretag och bedrivs, precis som det började, för att det är riktigt kul med bilstereo! Installationer sker enligt i förväg bokade tider och utförs av praktiska skäl oftast på helger.

Zimm Audio lanserades under våren 2013 och är ett varumärke under Zimm AB. Vi är givetvis registrerade för F-skatt och vårt organisationsnummer är 556889-9024.